неделя, 14 август 2011 г.

Bloodlines series(1&2) - Richelle Mead


Заглавие: Bloodlines
Автор: Richelle Mead
Поредица: Bloodlines
Книга: 1-ва
Година: 2011

Първа книга от най-новата поредица на Ришел Мийд развиваща се в света на Академия за вампири.

Когато на алхимика Сидни е наредено да пази живота на моройската принцеса Джил Драгомир, последното място на което очаква да бъде пратена е човешко частно училище в Палм Спринг, Калифорния. Но в новото им училище драмата едва започва.
Изпълнено с нови лица, както и с добре познатите ни, Кръвни връзки проучва всичките приятелства, романси, битки и предателства, които направиха №1 Ню Йорк Тайм бестселър поредицата Академия за вампири така известна - този път в полу-човешка, полу-вампирска среда, където залозите са още по-големи и всеки е на лов за кръв.


Заглавие: The Golden Lily
Автор: Richelle Mead
Поредица: Bloodlines
Книга: 2-ра
Година: 2012

Втора книга от вълнуващата нова поредица на Ришел Мийд.

Упорития и интелигентен алхимик Сидни Сейдж и моройската принцеса Джил Драгомир се укриват в човешко пансионно училище в слънчевия и бляскав свят на Палм Спринг, Калифорния. Учениците - деца с богати и властни родители - прекарват живота си в блажено невежество, докато Сидни, Джил, Еди и Ейдриън трябва да направят всичко по силите си, за да запазят тайния си живот. Но с забранена любов, неочаквани духовни връзки и все по засилващата се опастност от стригоите, опазването на истината е все по-трудна.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More